Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden henüz çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size haber verecektir.

Yani, temel fark şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını engellemek derunin tasarlanmışken, evgin çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emin tahliye derunin kullanılan bir bapdır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve zeminında tek semtıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı engel ve en azca 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını kurmak binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna ilgilı olarak değmedarımaişetmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en orantılı fiyata satın eksiltmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Montaj: Yangın kapısı, muhik şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya işlemleri cihetiyle kapılar muhatara görmez.

çoğunlukla yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, kriz anlarında insanoğluın yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Hiç kuruntu yasak ki yangın felaketi, sene içre kişi yitirilmesine illet olan en kebir etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kısaltarak bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem de emtia kaybına yangın kapısı münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle bile erdemli binada olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında güç ve orospu kaybı artış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mutabık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir diğeri de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında makam merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Report this wiki page